2020-02-14 15:13:47• hírek • Bede Emőke

Két gázolás egyetlen nap alatt

Képünk illusztráció. Forrás: Szatmár.ro archívum
Képünk illusztráció. Forrás: Szatmár.ro archívum

Noha 13-a csütörtökre esett, nem pedig péntekre, a gyalogosok szempontjából mégiscsak egy szerencsétlen nap volt a tegnapi, hiszen két gázolás is történt alig egy órán belül.

A tasnádi rendőröket 15 óra környékén arról értesítették, hogy a kisváros területén személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. A helyszíni vizsgálatok során megállapítást nyert, hogy egy 52 éves tasnádszántói férfi elgázolt egy 47 éves helybéli nőt, aki a Lacramioarelor utca egyik gyalogátkelőjén haladt épp át. Szerencsére az áldozat nem sérült meg súlyosan, a kórházi kivizsgálást követően haza is engedték A rendőrség alkoholszondás vizsgálata szerint a sofőr nem fogyasztott szeszes italt indulás előtt.


A nap második áldozata azonban nem úszta meg ilyen könnyen. A 42 éves szatmári férfi sajnos roppant rossz döntést hozott, amikor a Caislior utca egy gyalogátkelő nélküli szakaszán akart átkelni, egy 66 éves sofőr ugyanis már nem tudott idejében megállni és elütötte őt. Az áldozatot súlyos állapotban szállították kórházba. Az alkoholszonda ebben az esetben is negatív eredményt mutatott ki - tájékoztatta híroldalunkat a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség.


Az illetékes hatóság mind a két esetben gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indított nyomozást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: